KONSERT MED SNATAM KAUR I STOCKHOLM

Den hyllade och Grammy-nominerade amerikanska artisten Snatam Kaur gör ett efterlängtat återbesök till Sverige! Som en del av sin Europaturné Heartflow Tour 2024 framför hon, tillsammans med sitt band, mantran och låtar från det nya albumet Heartflow som släpps den 12 april.


EVENEMANGSINFORMATION

Konsert: Heartflow Tour 2024

Datum och tid: 20 maj, kl 19:30 - ca 22.00

Plats: Konserthuset Stockholm

Biljetter: Köpes via Konserthuset Stockholm

I samband med konserten kommer Snatam Kaur även att hålla i en yogaworkshop med livemusik den 19 maj på Eric Ericsonhallen.


OM SNATAM KAUR OCH KONSERTEN

Snatam Kaur är älskad för sin förtrollande röst och djupa kunskap om mantran. Tillsammans med skickliga och mångsidiga musiker skapar hon vid sina konserter glädjerika och transformerande upplevelser som ger publiken den känsla av helande energi som aktiveras genom mantrasång, eller chanting.

Under konserten bjuds publiken in att följa med på Snatam Kaurs djupt personliga och glädjefyllda heliga sångresor som sträcker sig från stilla introspektion till självacceptans, självkärlek, självmedvetenhet och förlåtelse. Därifrån förs publiken vidare till ett kollektivt ”rum” av hängiven mantrasång, som öppnar upp för hjärtats energi, vårt “heartflow”.

Snatams Kaurs band består av hennes producent Ram Dass (piano, klarinett och sång), Grecco Buratto (gitarr och sång) och Sukhmani Rayat (slagverk och sång).

De kommer att dela med sig av musik från det nya albumet Heartflow som släpps den 12 april. Den första singeln "Walkin' Into the Light” släpps den 23 februari. Albumet är en samling mantran och låtar som bottnar i Snatams egna personliga erfarenheter och hennes undervisning i att leva utifrån hjärtats energi; en vacker plats av medvetenhet.

Det här är ett unikt tillfälle att delta i en resa in i hjärtats energi genom musik och meditation med Snatam Kaur och hennes skickliga band.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en magisk konsert!


ARRANGÖRER

Kontakt: info@rootlight.se eller info@yoganathi.se